Operateri

Hrvatski Telekom nudi Apple i Samsung uređaje po vrlo atraktivnim cijenama

Hrvatski Telekom je početkom srpnja u suradnji s najvećim proizvođačima smartfona Appleom i Samsungom lansirao ponudu njihovih flagship uređaja po vrlo atraktivnim cijenama.

Kako bi uz pristupačnost podržao i ESG (Enviromental, Social and Governance) inicijative, Hrvatski Telekom nudi prikup i otkup starih telefona, što nagrađuje dodatnim popustima na nove uređaje, navodi se u službenom priopćenju.

Na primjer, korisnik može kupiti iPhone 15 za samo 9,99 €/mj. uz sljedeći model: na prodajno mjesto donese svoj rabljeni iPhone 13 128 GB koji je sada već skoro tri godine star i vrijeme mu je za zamjenu. Otkupljuje se na sljedeći način:

  • otkupna cijena je do 236 eura za dobro čuvani uređaj
  • dodatno, kao poticaj za ekološko zbrinjavanje rabljenog uređaja, HT svakom korisniku daje promotivni popust od dodatnih 120 eura za cijenu novog uređaja
  • ako se korisnik odluči i za model Manje plati pa zamijeni, procijenjena vrijednost uređaja nakon 24 mjeseca je 347,15 eura što dodatno smanjuje njegovu mjesečnu ratu
  • na taj način, uz otkup starog uređaja iPhone 13 od 128 GB (236 eura), dodatni popust (120 eura) i ostatak vrijednosti uz model Manje plati pa zamijeni(347,15 eura) dolazimo do mjesečne rate od 9,99 €/mj. umjesto pune rate od 38,99 €/mj. na tarifi Unlimited GB (uz plaćanje na 24 mjesečne rate)

Na ovaj način HT je omogućio svojim korisnicima Unlimited GB tarifu, uređaj iPhone 15 i sve to u sustavu One stop shop koji donosi sve ono što je korisnicima bitno: najpovoljniji mjesečni izdatak kroz 24 mjeseca na HT računu, rješavanje starog uređaja bez previše brige.