Huawei Mate 20 RS Porsche Design – smartfon s potpisom za modno osviještene… i dobro potkovane

Četvrti Mate 20 predstavljen danas (ukupno peti jer imamo i Mate 20 lite) nosi puni naziv – Huawei Mate 20 RS Porsche Design. Slično kao i kod prethodnika, Huawei je u suradnji s Porsche Designom lansirao poseban uređaj namijenjen onima koji drže do trendovskih i modnih detalja, a što je najvažnije, skuplji je od iPhonea XS Max.

Huawei Mate 20 RS Porsche Design je zapravo luksuzna verzija Huaweija Mate 20 Pro. Poleđina je dijelom presvučena kožom, s vidljivim Porsche Design logom ispod četverostruke kamere, koja je za potrebe ovog modela potpuno integrirana u kućište, dakle ne strši niti djelić milimetra. Da ne bi sve ostalo samo na imenu i dizajnu, ispod poklopca na raspolaganju imate 8 GB RAM-a i 256 ili čak 512 GB interne memorije.

Cijena ovog ljepotana s potpisom će iznositi između 1695 i 2095 eura, ovisno o količini interne memorije. Ako imate dovoljno novca i stila, a ne volite iOS, tj. preferirate Android, ovo je definitivno pravi izbor za vas.

 

 

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT