Huawei Mate 40 stiže najesen i donosi novu generaciju procesora

Novi model iz Huaweijeve Mate serije, sukladno dosadašnjoj praksi bit će spreman na jesen, a ime osnovnog mode će biti Huawei Mate 40. Prema informacijama koje su trenutno dostupne, uređaj će biti pokretan novim Huaweijevim procesorom Kirin 1000, koji bi službeno trebao biti predstavljen na IFA sajmu u Berlinu početkom rujna.

Za sada još nema detalja o specifikacijama, no možemo pretpostaviti da će jedan od prodajnih aduta biti kamera. Izvjesno je daće Huawei na ovom modelu ponuditi još pokoju inovaciju, ali i dalje ostaje nepoznanica što će biti s Google servisima, budući da se američko-kineskom trgovinskom ratu još uvijek ne nazire kraj.

Usporkos svemu, Huawei očekuje da će do kraja godine prodati više od osam milijuna primjeraka Mate serije, što je prilično optimistično, ali ne i nerealno budući da domaće (kinesko) tržište ionako ne poznaje Googleove aplikacije.

Bilo kako bilo, u više navrata do sada smo pokazali kako Huawei uređaje možete koristiti i bez Googleovih aplikacija, ali ih i instalirati u vlasatoj režiji ako vam baš trebaju.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT