Huawei P20, Xiaomi Mi Mix 2s i još novih uređaja u ponudi Geekbuying web trgovine

Naš stari znanac Geekbuying objavio je ponudu zanimljivih smartfona po popularnim cijenama. Tako za 632 eura možete kupiti najnoviji Huawei P20, koji je službeno predstavljen prije dva tjedna u Parizu. Uređaj donosi vrlo naprednu kameru, koja konkurira i onima na osjetno skupljim smartfonima, a ispod poklopca se kriju najnovije tehnikalije.

Drugi zanimljiv uređaj je Xiaomi Mi Mix 2s, također predstavljen nedavno, a karakterizira ga veliki zaslon od od ruba do ruba, ali bez specifičnog zuba na vrhu. Donosi 6-inčni zaslon, keramičko kućište, 12 MP dvostruku kameru, Snapdragon 845 procesor i 6 GB RAM-a. Cijena iznosi samo 477 eura.

Ako su vam ovi uređaji preskupi, možda se odlučite na Xiaomi Redmi Note 5, koji nudi izvrstan omjer uloženog i dobivenog. Dolazi sa 6-inčnim zaslonom, Snapdragono 630, 6 GB RAM-a, i 5+12 MP dvostrukom kamerom na poleđini. Cijena ovog uređaja iznosi 256 eura.

Na kraju spomenimo i Xiaomi Redmi 5 Plus, koji za samo 146 eura donosi 6-inčni zaslon u omjeru 18:9, Snapdragon 625 procesor i 12 MP kameru na poleđini, a ne treba zanemariti ni veliku 4000 mAh bateriju.

Ostalu ponudu Geekbuying web trgovine pogledajte ovdje.

Napomena: kupnja tehničke robe u trgovinama izvan EU za sobom povlači obvezu plaćanja PDV-a.

 
      
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]