Huawei P30 stiže krajem ožujka; Spigen potvrdio izgled

Huawei je za Barcelonu pripremio preklopni uređaj sa savitljivim zaslonom, što smo mogli iščitati iz teasera koji se nalazio u službenoj pozivnici, a s njime bi isto tako trebao stići i 5G modem. S obzirom da se radi o prilično velikom događaju za sami MWC, predstavljanje proljetnog flagshipa P30 ostavljeno je za neki kasniji termin, a prema najnovijim informacijama koje dopiru iz poljske podružnice Huaweija, to će se dogoditi krajem ožujka, uostalom isto kao što je lani bio slučaj s P20 linijom.

Prema trenutno dostupnim informacijama, Huawei P30 će donijeti zaslon s waterdrop zubom, odnosno suzom na vrhu, a straga će sadržavati trostruku kameru, za koju vjerujemo da će biti jednako napredna kao i ona na jesenskom top modelu Mate 20 Pro. Isto tako je izvjesno da će P30 biti pokretan Kirinom 980 i opremljen prilično velikom količinom radne i spremišne memorije.

U međuvremenu je izgled uređaja potvrdio poznati proizvođač zaštitnih maskica Spigen, koji je na svojim stranicama slučajno (ili namjerno?) objavio čak i cijene. Osim suze na vrhu zaslona, vidljivo je osjetno manjenje donjeg ruba (brade) u odnosu na prethodnika.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT