Huawei P30 stiže krajem ožujka; Spigen potvrdio izgled

Huawei je za Barcelonu pripremio preklopni uređaj sa savitljivim zaslonom, što smo mogli iščitati iz teasera koji se nalazio u službenoj pozivnici, a s njime bi isto tako trebao stići i 5G modem. S obzirom da se radi o prilično velikom događaju za sami MWC, predstavljanje proljetnog flagshipa P30 ostavljeno je za neki kasniji termin, a prema najnovijim informacijama koje dopiru iz poljske podružnice Huaweija, to će se dogoditi krajem ožujka, uostalom isto kao što je lani bio slučaj s P20 linijom.

Prema trenutno dostupnim informacijama, Huawei P30 će donijeti zaslon s waterdrop zubom, odnosno suzom na vrhu, a straga će sadržavati trostruku kameru, za koju vjerujemo da će biti jednako napredna kao i ona na jesenskom top modelu Mate 20 Pro. Isto tako je izvjesno da će P30 biti pokretan Kirinom 980 i opremljen prilično velikom količinom radne i spremišne memorije.

U međuvremenu je izgled uređaja potvrdio poznati proizvođač zaštitnih maskica Spigen, koji je na svojim stranicama slučajno (ili namjerno?) objavio čak i cijene. Osim suze na vrhu zaslona, vidljivo je osjetno manjenje donjeg ruba (brade) u odnosu na prethodnika.

 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]