Huawei predstavio NM karticu kao zamjenu za microSD kartice

Prilikom nedavnog predstavljanja novih top modela – Huawei Mate 20 i Mate 20 Pro, Huawei je najavio i novi format memorijskih kartica. Naime, dosadašnja microSD kartica vremenom je postala prevelika, pa su u Huaweiju procijenili da bi njezino smanjivanje moglo pridonijeti uštedama unutar kućišta smartfona, kako bi se dragocjeni prostor oslobodio za druge komponente.

Tako nova NM memorijska kartica dimenzijama odgovara nano SIM kartici, što smanjuje opće gabarite utora, a omogućuje i proizvoljno kombiniranje sekundarne SIM i memorijske kartice.

U nastavku pročitajte objavu za medije.

Huawei predstavio NM karticu kao zamjenu za microSD kartice

Korisnici sada mogu birati žele li koristiti svoj uređaj s dvije SIM ili kombinacijom SIM i memorijske kartice

Zagreb, 25. listopada 2018. – Nano memorijska (NM) kartica još je jedan od Huaweijevih noviteta. NM kartica zamjenjuje klasične SD memorijske kartice, a po svojoj veličini je identična nano SIM karticama.  Cilj njenog dodatnog smanjivanja leži u tome da se osigura više prostora na mobitelu te korisnicima pruži izbor žele li koristiti svoj uređaj s dvije SIM kartice ili kombinacijom SIM i memorijske kartice.

Može se koristiti uz novi Mate 20 Pro koji je od ovog  tjedna dostupan u Hrvatskoj za prednaručivanje. Prednarudžbe se mogu izvršiti kod mobilnih operatera do 6. studenog, a prvih 100 osoba koje se odluče na prednarudžbu ovog uređaja, na dar uz nano memorijsku karticu od 128GB dobivaju i bežični brzi punjač.

Mate 20 serija, koja je prošlog tjedna predstavljena u Londonu, dolazi s Huaweijevim najnovijim AI procesorom, Kirinom 980, trostrukom Leica kamerom (40MP+20MP+8MP) s novom ultra širokokutnom lećom, originalnim dizajnom, masivnim kapacitetom baterije, te po prvi puta u industriji telefona – bežičnim obrnutim punjenjem koje omogućuje ne samo da se mobitel bežično puni već i da Mate 20 Pro puni druge uređaje koji podržavaju takav način punjenja.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT