iPhone 11 bi mogao doći s podrškom za Apple Pencil

Ako je suditi po najnovijim glasinama koje je plasirao Citi Research, iPhone 11 (ili iPhone XI) mogao bi doći s podrškom za stylus, odnosno Apple Pencil kakvog smo upoznali na iPadu. To ne znači da će uređaj doći u prodaju s olovkom upakiranom u kućište kao npr. na Samsungovom Galaxy Noteu, ali bi se ista mogla odvojeno prodavati, naravno, po paprenoj cijeni, kako to već kod Applea ide.

Ova glasina je zapravo ponavljanje slične od prošle godine, kad su neki krugovi prognozirali da će i lanjski iPhone XS Max stići s podrškom za stylus, no vidjeli smo da se to nije dogodilo.

Tko zna, možda ove godine budete više sreće. Ali ako iPhone 11 ne dođe s ugrađenim ležištem za stylus, pitanje je gdje ćete ga držati kako ga ne biste izgubili, baš kako je to Steve Jobs slikovito opisao prilikom predstavljanja prvog iPhonea 2007. godine.

 
      
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]