iPhone 11 službeno predstavljen

Sukladno očekivanjima, Apple danas predstavio novu generaciju iPhonea. Prvi model predstavljen dana nosi naziv iPhone 11, a izgleda upravo onako kako su procurjele slike nagoviještale, s velikim modulom s dvije kamere u gornjem lijevom kutu poleđine.

Što se samih kamera tiče, obje donose senzore od 12 megapiksela, od kojih je jedna ultra-širokokutna s 13 mm ekvivalentom i f/2.4 otvorom blende, te mogućnošću snimanja videa. Druga je 26 mm sa šest leća i optičkom stabilizacijom.

Kamera dolazi i s posebnim noćnim načinom s produljenom ekspozicijom koja, barem prema primjerima prikazanim na prezentaciji, obećava puno. Naravno, ostaje za vidjeti kako će se pokazati u usporedbi s konkurencijom.

Prednja kamera također donosi 12 MP senzor, ima fizički veći senzor, a omogućuje i snimanje usporenog videa, što je prilično velika novost.

Uređaj je pokretan A13 Bionic procesorom i „najbržim“ grafičkim koprocesorom u smartfonima.

Cijena u SAD će iznositi 699 dolara, što znači da je namijenjen širem krugu kupaca, odnosno dolazi kao nasljednik modela iPhone XR.

Uskoro opširnije…

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT