iPhone 12 će se navodno prodavati bez punjača; morat ćete ga kupiti zasebno?

Apple će iPhone 12, kojeg će predstaviti u rujnu, navodno isporučivati bez punjača i slušalica, a u prodajnom pakiranju pored samog uređaja doći će USB-C kabel. Ovo je glasina koju je upravo prenio poznati analitičar Appleovog poslovanja – Ming-Chi Kuo, koji kaže da će se punjač, odnosno adapter morati kupiti zasebno.

Kuo predviđa da će Apple iz ponude napokon izbaciti pretpotopne 5W punjače, te da će za novi iPhone 12 namijeniti brze, snage 20W. Za sada ne predviđa cijenu, o znamo da se aktualni 18W punjač na američkom tržištu prodaje za 30 dolara, tako da možemo pretpostaviti da će 20W biti još malo skuplji.

Apple će ovaj potez navodno pravdati brigom za okoliš kako bi se smanjio elektronički otpad, nadajući se da će korisnici svoje nove uređaje puniti starim punjačima. Pored USB-C kabela, Apple bi u prodajnom pakiranju trebao isporučiti i USB-C -> Lightning adapter, dodaje Kuo.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT