iPhone 12 vraća ravni rub, donosi manji modul kamere, ali ostavlja zub

Novi iPhone 12, koji bi trebao biti predstavljen najesen, doći će u donekle izmijenjenom kućištu od aktualnog, javlja Bloomberg. Naime, umjesto zaobljenog ruba, Apple bi na ovogodišnje modele trebao vratiti ravni, odnosno oštri rub, sličan onom iz ere iPhonea 4. Naravno, novi modeli će biti tanji, po uzoru na zadnju generaciju iPada.

Promjenu će doživjeti i prednja strana koja će sada sadržavati malo manji zub, što svakako pozdravljamo, ali se ne možemo načuditi kako ga Apple još uvijek gura, odnosno kako nije uspio naći rješenje da ga se u potpunosti riješi, posebice kad vidimo najnovije Androide.

Modul kamere će i dalje izgledati kao šporet, no same ringle bi ovoga puta trebale biti u ravnini s njim, tako da će cijelo izbočenje biti realno manje.

Prema ovom izvoru, trebali bi narasti i zasloni. Iako Bloomberg ne spominje točnu dijagonalu, špekulira se da bi najveći model sa 6,5 trebao skočiti na 6,7 inča.

U Bloombergovom izvještaju se također navodi kako bi lansiranje iPhonea 12 moglo kasniti zbog aktualne situacije s pandemijom koronavirusa, no ne više od par tjedana.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT