Apple

iPhone 15 Pro modeli navodno stižu i u 2TB varijanti

iPhone 15 je praktički iza ugla. Prema nekim glasinama, Apple će novu generaciju predstaviti 12. ili 13. rujna, a serija će se sastojati od četiri modela: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max.

Uz sve do sada poznate detalje o novim Appleovim mudrim telefonima, najnovija glasina stiže, odakle ako ne s kineske društvene mreže Weibo, koja se prethodnih godina pokazala kao prilično vjerodostojan izvor informacija.

Prema ovim glasinama, iPhone 15 Pro modeli će uz uobičajene kapacitete spremišne memorije, ponuditi i opciju od čak 2TB. Koliko je ovo realno, za sada je teško nagađati, no isto tako je moguće da Apple ovu varijantu ponudi samo u najskupljem modelu, odnosno iPhoneu 15 Pro Max.

Nažalost, ovo će biti još jedan razlog za do sada nebrojeno puta potvrđeno povećanje cijene, posebice ako iz ponude nestane 128 GB varijanta, kavu smo vidjeli u modelu iPhone 14 Pro Max. Objektivno je moguće da Apple spremišnu memoriju „pomakne“ na način da najskuplji model započne s 256 GB, te uz 512 GB, 1 TB, ponudu završi s 2 TB, jer zašto ne?