iPhone X će kasniti, dovoljne količine stižu tek u siječnju?

Loše vijesti za sve koji jedva čekaju svojih lako zarađenih 10.000 kuna isprsiti za nadolazeći iPhone X. Jedan od najpouzdanijih analitičara kad je Apple u pitanju, Ming Chi Kuo, objavio je da bi početak prodaje najskupljeg iPhonea ikad mogao kasniti, odnosno da bi prve dostupne količine mogle biti vrlo ograničene.

Prema njegovim riječima koje prenosi MacRumors, Apple je upao u ozbiljne probleme kad je u pitanju proizvodnja novih 3D kamera za prepoznavanje lica, koja je zamijenila dosadašnji Touch ID. Ovo bi navodno moglo uzrokovati značajno kaskanje proizvodnje i isporuke novog iPhonea X, a situacija bi se navodno mogla popraviti početkom sljedeće godine. Tada bi spomenute kamere mogle biti proizvedene u dovoljnim količinama, što znači da bi se prodaja tek tada trebala zahuktati.

Hoće li se Kuove prognoze ostvariti, vidjet ćemo početkom sljedećeg mjeseca kad krene prodaja. Ako je bio u pravu, doći će do nestašice i mogle bi se stvarati liste čekanja. Ako i pored njih nekim čudom uspijete kupiti svoj primjerak, možda će ga biti najpametnije staviti u oglasnik, jer ćete za taj iznos početkom sljedeće godine moći kupiti dva ili tri komada.

 

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]