Ostalo

Kako jeftino doći do legalnog Windows 10 po cijeni od 7,40 €Windows i Office već su postali dio našg svakodnevnog digitalnog života. Windows 10 i Office 2019 često se koriste, ali s obzirom na njihovu visoku cijenu,  alternative poput pirata i aktivatora postale su neobavezni odabir. Već dugi niz godina proizvođači dopuštaju prodaju opreme bez OS Windows 10, a razlika u cijeni između prijenosnog ili stolnog računala sa sustavom Windows 10 ili s besplatnim DOS-om iznosi približno 100 eura. Međutim, postoje i neizostavne slabosti ovih besplatnih rješenja: nedostatak podrške, potencijalni zlonamjerni softver u aktivatoru i sigurnosni problemi. Zapravo postoji siguran način za nabavu Windows 10 ključa po znatno jeftinijoj cijeni, koji uzima u obzir i sigurnost i proračun. Stoga krenimo u daljnji korak i pokažemo vam kako ekonomično doći do sustava Windows 10 Key.

Pristup jeftinom softveru

Ključevi se mogu klasificirati prema maloprodajnoj licenci, OEM licenci, količinskoj licenci i MSDN pretplatničkom ključu.

U usporedbi s maloprodajnom verzijom, obično se OEM ključevima trguje na veliko, a zatim prati pad cijena. Izgleda da OEM ključevi postaju praktična alternativa te imaju svoj pravni status i nižu cijenu. Sada su poplavili tržište, čineći oznaku "niska cijena" i "štednju" uobičajenom. U poslovanju se miješaju proizvodi različite kvalitete. Da bi se izbjegla prijevara i razočaranje, potrebna je sposobnost razabiranja. Izostavljajući kaotičnu situaciju, još ima nekoliko valjanih ponuda od povjerljivog prodavatelja. Obratite pažnju na kanal, reputaciju i recenzije.

Web mjesto trgovine Godeal24 može obradovati svijetlim bojama, ali ne i činjenicom da ćete na to obratiti pažnju. Ako daljnje istražujemo, vidimo nekoliko kategorija softvera. Cijena je prilično konkurentna i manje od 8 eura nakon popusta, licenca za Windows 10 postaje potpuno legalna. Tada postoji uredski softverski paket Microsoft Office 2019 Professional Plus. Trošak je oko 26,89 €. Izdanje iz 2016. jeftinije je za 6 eura.

Rasprodaja proljetnog festivala na internetskoj trgovini Godeal24.com

Najnovija velika prodaja je Spring Promotion, a tamo gdje trebate primijeniti kupone nalazi se u sljedećim promotivnim ponudama. U ovoj kampanji možete uštedjeti 62% prilikom naručivanja ključeva za Windows 10 Home i Professional. Početna verzija koštat će gotovo niže od 8 eura.

Opcija 1: Specijalna ponuda za Windows 10 - s kodom kupona SGO50 dobivate ključeve u pola cijene.

Opcija 2: Posebna ponuda za MS Software Bundle --- S kodom SGO62 za dodatnih 62% popusta !!

Opcija 3: Posebna ponuda za ostale softverske stavke --- Sa kodom SGO55 za polaganje prava na veliki popust.

Na GoDeal24.com možete očekivati ​​najbolju uslugu. Ubrzo nakon narudžbe, robu ćete dobiti vrlo jednostavno i brzo e-mailom. A ako se radi o problemima ili samo imate pitanje, korisnička služba je tu da vam pomogne. Možete poslati e-poštu na adresu: [email protected] u vezi s bilo kojom vrstom problema s kojim ste se susreli.

Vrste ključeva proizvoda za Windows:

1. MSDN

MSDN ključ je nagrada plaćenim korisnicima da unaprijed testiraju i koriste sustav WINDOWS, ali prema propisima MSDN se ne može koristiti u komercijalne svrhe. I ne može se odobriti drugim korisnicima bez odobrenja Microsofta.

2. Maloprodajna verzija

Riječ je o maloprodajnoj verziji Windows licence koja putem maloprodajne trgovine dobiva zasebna autorizacija i prava na aktivaciju proizvoda. Dobiva punu tehničku podršku od Microsofta. Svaka kopija ovog softvera dolazi s jedinstvenim ključem proizvoda (otisnutim na pakiranju proizvoda). Tijekom postupka instalacije korisnik ulazi na Internet ili dovršava proizvod telefonskom aktivacijom. Maloprodajnu verziju potrebno je aktivirati putem interneta i ima ograničenje broja aktivacija, obično 5 puta.

3. OEM ključ

OEM ključ dolazi s unaprijed instaliranim i ugrađenim WINDOWS-om kada računalo napusti tvornicu. Trošak je uključen u kupnju računala. U stvari, rezervni ključ za aktivaciju mreže također će se nalaziti na stražnjoj ili bočnoj strani kućišta. Za aktivaciju su potrebna tri čimbenika: 1. BIOS koji sadrži SLIC; 2. OEM potvrda; 3. OEM ključ

OEM licenca

To je unaprijed instalirana strategija aktivacije sustava proizvođača računala. Ključ se može aktivirati prilikom zamjene memorije ili tvrdog diska i postaje nevaljan kada se promijeni matična ploča.

4. Volume verzija

Količinska licenca je plan licenciranja softvera. Planove količinskog licenciranja korisnici pretplaćuju pojedinačno. Obično se prodaju poduzećima i mogu se priložiti s većim brojem licenci.

MS proizvodi prekrivali su različita područja od obrazovanja do dizajniranja i drugih profesionalnih područja. Kad se poštuje učinkovitost, naš izbor može biti put do uštede vremena. Na tržištu prepunom različitih proizvoda koji nas mogu omamiti, jeftini MS proizvodi mogu biti dobro rješenje.