Motorola Razr sa savitljivim zaslonom službeno predstavljena

Motorola je danas i službeno predstavila ne tako dugo očekivani smartfon s preklopnim zaslonom – Motorola Razr. Kao što je iz glasina bilo poznato, radi se o uređaju manjih dimenzija, koji kad se rasklopi daje zaslon dijagonale 6,2 inča, a po vanjskom dizajnu podsjeća na stari Motorolin Razr V3 iz 2004. godine.

Uređaj je pokretan Qualcommovim Snapdragon 710 procesorom, ima 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Po izboru procesora je vidljivo da Motorola ovdje ne cilja na klijentelu koja će na mobitelu vrtjeti PUBG, već na one kojima su prioritet kompaktne dimenzije, i koji u kombinaciji s time dobivaju najmoderniju zaslonsku tehnologiju.

Baterija ima kapacitet 2510 mAh, a operativni sustav je, pomalo čudno za ovo doba godine, Android 9. Osnovna kamera sadrži senzor od 16, selfie od 5 megapiksela.

 

Kad je uređaj sklopljen, na vanjskoj strani je moguće koristiti i manji 2,7-inčni zaslon koji može poslužiti i kao tražilo za kameru, dakle možete snimati bez potrebe za rasklapanjem kućišta. Naravno, na njemu ćete vidjeti i obavijesti, indikatore itd.

 

Zanimljivo je da uređaj nema utor za fizičku SIM karticu, već koristi isključivo eSIM sustav kojeg još uvijek velik dio operatera ne podržava.

 

Motorola Razr će u početku biti dostupna ekskluzivno kod američkog operatera Verizon, i to po cijeni od 1.499 dolara.

[OH DEAR: responsive_youtube has some malformed syntax.]
 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT