Nakon učestalog pojavljivanja na fotografijama i eBayu, Pixel 3 XL završio u recenziji Eldara Murtazina

Malo stariji čitatelji sjetit će se ruskog blogera Eldara Murtazina, poznatog po tome što je tijekom prošlog desetljeća redovito recenzirao Nokijine uređaje koji još nisu bili službeno predstavljeni. Eldar je proglašen industrijskim špijunom, a Nokia je čak intervenirala kod ruskih vlasti kako bi mu se oduzele nadnaravne moći. Jer logikom krupnog kapitala, za curenje informacija nije toliko kriv onaj tko ih je iznio iz kompanije, koliko medij koji ih je objavio.

Tako je naš Eldar nakon dugih godina šutnje ponovo aktivan. Ovoga puta se u njegovim rukama našao Googleov Pixel 3 XL, koji je prije nekoliko dana zasjao u punom sjaju na cijelom setu novih fotografija, da bi se u međuvremenu jedan prototip pojavio i na eBayu, po ne baš maloj cijeni od 2000 dolara.

Eldar je na svojoj stranici Mobile-review (na ruskom jeziku) objavio recenziju prototipa, s napomenom da se radi o predprodukcijskom primjerku i da su moguće izmjene na kućištu, no tvrdi da je verzija softvera finalna. Uređaj je fotografiran zajedno s Huaweijem P20 Pro i Samsungom Galaxy Note 9, od kojih i nije toliko veći koliko se očekivalo s obzirom na informaciju o zaslonu dijagonale 6,7 inča, što je vrlo vjerojatno krivi podatak.

Po screenshotovima se vidi da model u Eldarovim rukama sadrži 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Stražnja kamera ima senzor od 12, a prednja 8 megapiksela. Sudeći po zumiranim fotografijama, Pixel 3 XL se na ovom polju ne može mjeriti s Huaweijem P20 Pro, koji sadrži posebnu telefoto leću, dok za OLED zaslon Eldar kaže da je prilično dobar.

Od zanimljivijih detalja Eldar još navodi da će cijena Pixela 3 XL iznositi 750, a manjeg modela 650 dolara, što uključuje i Pixel Buds slušalice.

Cijelu galeriju fotografija uređaja, kao i onih snimljenih samim uređajem pogledajte na Mobile-review stranici, a imajte na umu da Google Translate s ruskog ne prevodi baš najbolje.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]