Aplikacije

Napokon službeno: više WhatsApp računa u jednoj aplikaciji na jednom mobitelu

Korištenje dvaju WhatsApp računa na jednom uređaju napokon je postalo jednostavno i dostupno za svih 2,7 milijardi korisnika najpopularnije chat aplikacije. Naime, WhatsApp je objavio da danas počinje puštati nadogradnju koja omogućuje da u istoj WhatsApp aplikaciji koristite dva odvojena računa. Ovo će biti zgodno svima koji u mobitelu drže dvije SIM kartice, npr. jednu poslovnu i jednu privatnu. Dodavanje novog računa je vrlo jednostavno, a postoji i poseban izbornik za podešavanje sigurnosnih i postavki privatnosti za svaki račun odvojeno.

Povezano: WhatsApp za Android uveo pristupne kodove. Od sada se možete prijaviti i putem otiska prsta

Do sada su postojala prilično komplicirana rješenja za one koji na dnevnoj bazi žongliraju dvjema SIM karticama, od korištenja dvaju mobitela, do instalacije dvostrukih aplikacija, što i nije baš zgodno, dok su treći opet koristili WhatsApp Business aplikaciju, koja je također polovično rješenje.

Najnovija nadogradnja WhatsAppa napokon omogućuje ono što su mnogi korisnici dugo tražili, no da bi stigla na sve uređaje, trebat će neko vrijeme. Dakle, možete ju dobiti danas ili za nekoliko dana.