Streaming

Netflix originali koji stižu u srpnju 2024.

Evo nas u još jednoj najavi Netflix Originala, ovoga puta za srpanj. Netflix Original serije i filmovi zaokupljaju prilično veliku pažnju publike koja je odrasla bez klasičnog TV programa, ali i onih koji su se takvog načina konzumiranja sadržaja davno odrekli.

Tako ćete na svojim računalima, mobitelima, tabletima i Smart TV uređajima moći uživati u ostvarenjima filmske industrije koju proizvodi sam Netflix, inače najpopularnija streaming platforma. Na ovom popisu bi se trebalo naći svega pomalo, odnosno ponešto za svačiji ukus, a produkcija je šarolika, od američke, preko brazilske pa sve do japanske. 

LALIGA: All Access (ES) – NETFLIX dokumentarac

Dokumentarna serija koja pruža ekskluzivan pogled na španjolsku nogometnu ligu – od trijumfa tijekom utakmice do prekida izvan terena

Simone Biles Rising – NETFLIX sportska serija

Pratite gimnastičarku Simone Biles dok usklađuje svoj osobni život, mentalno zdravlje i trening prije povratka na Olimpijske igre.

SPRINT – NETFLIX sportska serija

Elitni sprinteri prolaze kroz trening, medijsku pozornost i žestoku konkurenciju u ovoj sportskoj seriji, u želji da postanu najbrži na svijetu.

Beverly Hills Cop: Axel F – NETFLIX Film

40 godina nakon svog prvog slučaja na Beverly Hillsu, detektiv iz Detroita Axel Foley vraća se da radi ono što zna najbolje: rješava zločine i izaziva kaos.

Love Is Blind: Brazil: Season 4 – NETFLIX Serija (nove epizode) 

U ovoj sezoni junaci istražuju nove romantične mogućnosti i uspostavljaju veze bez da su se prije vidjeli.

The Man with 1000 Kids (GB) – NETFLIX dokumentarac

Skupina obitelji saznaje da je karizmatični muškarac kojem su vjerovale donor sperme stotinama ili možda tisućama

Barbecue Showdown: Sezona 3 – NETFLIX serija

Povratak uzbudljivog natjecanja u kuhanju. Devet natjecatelja sučeljava u vatrenoj borbi za sljedećeg prvaka u roštiljanju.

Desperate Lies – NETFLIX serija

Zbog rijetkog fenomena, žena ostaje trudna s blizancima od dva muškarca. Vremenom nastoji svoju obitelj održati ujedinjenom, a svoje tajne skrivenima. 

Goyo – NETFLIX Film

Mladi muzejski vodič s autizmom zaljubljuje se u svoju stariju kolegicu i bori se s novim, intenzivnim emocijama. 

The Imaginary  – NETFLIX Family

Rudger, izmišljeni prijatelj, rastaje se od svoje najbolje prijateljice Amande i mora se udružiti s izgubljenim imaginarcima kako bi joj se vratio prije nego što nestane.

The Boyfriend  – NETFLIX serija

Tijekom mjesec dana, grupa muškaraca živi pod istim krovom i zajedno vode kamion – kafić, kako bi se povezali i upoznali svog jedinog pravog dečka.

Hannah Berner: We Ride at Dawn – NETFLIX komedija

Novi stand-up specijal komičarke Hannah Berner. 

Eva Lasting: Sezona 2  – NETFLIX serija

Evin povratak pokreće novu rundu školskih debata, dubokih razgovora, drame vezanih uz spojeve, čarobnih trenutaka druženja. 

Receiver – NETFLIX sportska serija

Ova serija prati pet najboljih NFL-ovih hvatača dodavanja tijekom sezone 2023. na terenu i izvan njega: Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel i Amon-Ra St. Brown.

Sugar Rush: The Baking Point: Sezona 2  – NETFLIX serija

Emocije i kolači naviru dok šest novih timova sprema nevjerojatne kulinarske kreacije kako bi oduševili suce. 

Vanished into the Night  – NETFLIX Film

Otac, u teškom procesu razvoda, kreće u opasnu misiju kada njegova djeca nestanu iz svoje izolirane seoske kuće. 

Vikings: Valhalla: Sezona 3 – NETFLIX Serija

Prošlo je sedam godina. Dok Harald teži da postane kralj Norveške, Leif traži Zlatnu zemlju, a Freydis sretan život za svoj narod.

Blame the Game – NETFLIX Film

Pia pozove svog novog dečka Jana na svoju uobičajenu zabavu, ali nenajavljeni dolazak njezinog bivšeg počne komplicirati stvari

The Champion – NETFLIX Film

Nogometna zvijezda usijane glave ima sve dok ne dobije novog učitelja: povučenog akademika koji će ga naučiti da se suoči sa svojim strahovima.

Chad Daniels: Empty Nester – NETFLIX komedija

Komedija o komičaru Chadu Danielsu.

Homicide: Los Angeles – NETFLIX Dokumentarac

Nova dokumentarna serija koja rasvjetljava priče o ozloglašenim slučajevima ubojstava koje su ispričali ljudi koji ih najbolje poznaju: detektivi i tužitelji koji su ih razotkrili.

T・P BON: Season 2 (JP) – NETFLIX Anime

Isključivo za ljubitelje Animea. Kao službeni agent vremenske patrole, Bon nastavlja svoje izvanredne misije spašavanja kroz prostor-vrijeme dok je mentor svojoj novoj pomoćnici, Yumiko.

Cobra Kai: Season 6 Part 1 – NETFLIX Serija

Nakon što je Cobra Kai eliminiran iz Doline, senseiji i učenici moraju odlučiti hoće li se i kako natjecati u Sekai Taikaiju – svjetskom prvenstvu u karateu.

Find Me Falling – NETFLIX Film

Nakon neuspjelog povratničkog albuma, rock zvijezda (Harry Connick jr.) bježi u dom na litici na rajskom mediteranskom otoku, samo kako bi njegov novi život zakomplicirali neželjeni posjetitelji – i stara ljubav.

Skywalkers: A Love Story – NETFLIX Dokumentarac

Kako bi spasili svoju karijeru i vezu, odvažni par putuje po cijelom svijetu kako bi se popeo na posljednji veliki neboder na svijetu i izveo akrobatsku točku na život ili smrt. 

Sweet Home: Season 3 – NETFLIX Serija

Nakon dviju izvrsnih sezona ove korejske serije, svijet se ljulja na granici između čudovišta i ljudi, ostavljajući čovječanstvo pred teškim izborom. Dok se želje sukobljavaju, dolazi do očajničke borbe.

Too Hot to Handle: Season 6 – NETFLIX Serija

Nova sezona, novi nagradni fond, novi preokreti i nova zločesta pomoćnica za Lanu koja stvara probleme u vili.

Dirty Pop: The Boy Band Scam – NETFLIX Dokumentarac

Ova dokumentarna serija prati uspon i pad Loua Pearlmana, glazbenog mogula koji je stvorio i iskoristio neke od najvećih boy bendova 90-ih.

Resurrected Rides – NETFLIX Serija

Komičar Chris Redd radi s timom stručnjaka za vrhunske automobile kako bi udahnuo novi život u istrošena vozila, uz zadivljujuće preobrazbe. 

The Decameron – NETFLIX Serija

Godine 1348. kuga je teško pogodila talijansko selo jer je šačica plemića odvela svoje sluge u veliku vilu na raskošan odmor. Dolazi do borbe za preživljavanje u ovoj crnoj komediji. 

Kleo: Season 2  – NETFLIX Serija

Bivša istočnonjemačka špijunka Kleo nastavlja svoje vrtložno divljanje Europom nakon Hladnog rata, šaljući je u vlastitu prošlost dublje nego što bi željela. 

Elite: Sezona 8  – NETFLIX Serija

Omar i Nadia ponovno se susreću baš kad se bliži zavava za studente u Las Encinasu i jedna posljednja misterija gura prijateljstva i neprijateljena rub. 

Non Negotiable  – NETFLIX FILM

Krizni regovarač Alan Bender pozvan je spasiti predsjednika od otmice, samo da bi se našao i kao posrednik u spašavanju svoje žene i braka.

Mountain Queen: The Summits of Lhakpa Sherpa – NETFLIX Dokumentarac

Prva Nepalka koja je osvojila Everest kreće u uspon na vrh deseti i posljednji put.

Unsolved Mysteries: Volume 4 – NETFLIX Serija

Čudne slučajeve, bizarna stvorenja i zagonetnije događaje ponovno ispituju svjedoci, policija i stručnjaci.