Nokia 215 4G, Nokia 225 4G i Nokia Essential slušalice službeno predstavljene

Finski HMD Global, nositelj licence za Nokia telefone, službeno je predstavio dva nova 4G obična telefona i bežične naglavne slušalice. Riječ o 4G običnim telefonima Nokia 215 4G i Nokia 225 4G, dok bežične naglavne slušalice nose naziv Nokia Essential.

Nokia 215 4G najjeftiniji je 4G telefon s Nokia brendom, a dolazi sa 2,4-inčnim zaslonom, klasičnom tipkovnicom s povećanim tipkama i elegantnim dizajnom, no bez kamere na stražnjoj strani. Model 225 4G dolazi sa 0,3MP kamerom i nešto profinjenijim dizajnom. Ostale specifikacije su identične, a uključuju podršku za VoLTE, 2,4-inčni zaslon QVGA rezolucije, promjenjivu bateriju kapaciteta 1150mAh, 64MB interne memorije uz utor za MicroSD kartice, Dual-nanoSIM podrška, 3,5mm utor za slušalice, FM Radio i Bluetooth.

Predstavljene služalice koriste Bluetooth 5.0 standard za bežično povezivanje, ali imaju i 3,5mm utor. Riječ je o bežičnim naglavnim slušalicama koje idu prek uha. Ugrađena baterija kapaciteta je 500mAh, a trebala bi izdržati 40 sati bežične reprodukcije glazbe. Slušalice imaju i podršku za Google Assistant i Siri, za koje naravno morate biti spojeni sa Android ili iOS smartfonom.

Okvirene cijene su sljedeće: Nokia 215 4G – €32, Nokia 225 4G – €41, dok je cijena slušalica €59. Cijene za hrvatsko tržište nisu bile definirane u trenutku pisanja članka.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT