Nokia Daredevil (7.2) i Star-lord (6.2) pojavili se na Geekbenchu, dok glasine još spominju Nokiju 110 i oživljavanje Nokije 2720

Proizvođač Nokia uređaja finska tvrtke HMD Global službeno je najavila da će po prvi puta u svojoj kratkoj povijesti biti prisutna na berlinskom IFA sajmu, gdje će predstaviti nove uređaje. Točnije, predstavljanje novih Nokia uređaja zakazano je dan prije samog početka sajma, tj. 5. rujna u 16 sati po našem vremenu.

Ususret predstavljanju novih Nokia, pojavile su se špekulacije i koje modele bi zapravo trebali vidjeti. U bazi podataka Geekbencha uočeni su rezultati dva nova Nokia smartfone pod kodnim imenima Daredevil i Start-lord. Mala zanimljivost je da svi Nokia uređaji planirani za 2019. godinu imaju interna imena po Marvelovim superjunacima.

Nokia Daredevil

Nokia Star-lord mogla bi biti nova Nokia 6.2, a trebala bi doći sa 3GB radne memorije i Snapdragonom 660, prema informacijama s Geekbencha. Nokia Daredevil, što bi se komercijalno moglo zvati Nokia 7.2, prema Geekbenchu također najvjerojatnije ima Snapdragon 660 s jezgrama na nešto većoj frekvenciji, uz 6GB radne memorije.

Obje Nokije trebale bi imati sličan dizjan stražnje strane, gdje bi kamere trebale biti smještene u okruglo kućište, kao što smo prvo vidjeli na Lumijama 1020 i 830, a kasnije je takav dizajn preuzela i Motorola. Glasine sugeriraju da bi barem jedan od spomenute dvojice trebao imati 3500mAh bateriju, 48MP stražnju kameru, zajedno sa senzorom dubine i širokokutnom kamerom.

Nokia 2720

Za nostalgičare, pojavila se informacija da bi Nokia Mobile sljedeći mjesec mogla reinkarnirati Nokiju 2720, u maniri u kojoj su to napravili s Nokijom 3310 i Nokijom 8110 4G. To bi nakon dugo vremena trebao biti preklopni Nokia uređaj, sa cijenom od oko 100 eura. Također se spominje i nova verzija Nokije 110, čija bi cijena trebala biti 30 eura.

Treba spomenuti da je ovdje riječ o glasinama, a što će točno Nokia Mobile predstaviti znat ćemo 5.9. u 16 sati.

via: NokiaMob

 
      
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]