Nokia Daredevil (7.2) i Star-lord (6.2) pojavili se na Geekbenchu, dok glasine još spominju Nokiju 110 i oživljavanje Nokije 2720

Proizvođač Nokia uređaja finska tvrtke HMD Global službeno je najavila da će po prvi puta u svojoj kratkoj povijesti biti prisutna na berlinskom IFA sajmu, gdje će predstaviti nove uređaje. Točnije, predstavljanje novih Nokia uređaja zakazano je dan prije samog početka sajma, tj. 5. rujna u 16 sati po našem vremenu.

Ususret predstavljanju novih Nokia, pojavile su se špekulacije i koje modele bi zapravo trebali vidjeti. U bazi podataka Geekbencha uočeni su rezultati dva nova Nokia smartfone pod kodnim imenima Daredevil i Start-lord. Mala zanimljivost je da svi Nokia uređaji planirani za 2019. godinu imaju interna imena po Marvelovim superjunacima.

Nokia Daredevil

Nokia Star-lord mogla bi biti nova Nokia 6.2, a trebala bi doći sa 3GB radne memorije i Snapdragonom 660, prema informacijama s Geekbencha. Nokia Daredevil, što bi se komercijalno moglo zvati Nokia 7.2, prema Geekbenchu također najvjerojatnije ima Snapdragon 660 s jezgrama na nešto većoj frekvenciji, uz 6GB radne memorije.

Obje Nokije trebale bi imati sličan dizjan stražnje strane, gdje bi kamere trebale biti smještene u okruglo kućište, kao što smo prvo vidjeli na Lumijama 1020 i 830, a kasnije je takav dizajn preuzela i Motorola. Glasine sugeriraju da bi barem jedan od spomenute dvojice trebao imati 3500mAh bateriju, 48MP stražnju kameru, zajedno sa senzorom dubine i širokokutnom kamerom.

Nokia 2720

Za nostalgičare, pojavila se informacija da bi Nokia Mobile sljedeći mjesec mogla reinkarnirati Nokiju 2720, u maniri u kojoj su to napravili s Nokijom 3310 i Nokijom 8110 4G. To bi nakon dugo vremena trebao biti preklopni Nokia uređaj, sa cijenom od oko 100 eura. Također se spominje i nova verzija Nokije 110, čija bi cijena trebala biti 30 eura.

Treba spomenuti da je ovdje riječ o glasinama, a što će točno Nokia Mobile predstaviti znat ćemo 5.9. u 16 sati.

via: NokiaMob

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT