Microsoft softver uz 62% popusta u Godeal24! trgoviniBilo da se radi o mobitelu, računalu ili o nekom drugom uređaju, razlog zašto korisnici cijene svaku optimizaciju nadogradnje sustava je taj što žele iskusiti nove značajke, a pritom uživati ​​u boljem korisničom iskustvu. Najavljeno je da će ažuriranjem značajke "Sun Valley 2" Microsoft predstaviti novu značajku za upravitelja zadataka za obustavljanje aplikacija koje koriste previše resursa sustava. Ova nova značajka naziva se "Efficiency Mode" ili "Eco Mode".

Novi Windows 11 "Efficiency Mode" snižava prioritet procesa i učinkovit je u produljenju ukupnog vijeka trajanja baterije prijenosnog računala. Način učinkovitosti također je testirao Microsoft godinu dana i konačni rezultati su bili prilično iznenađujući, s do 4x poboljšanja performansi (76% smanjenje upotrebe resursa) uočeno na CPU-intenzivnim sustavima u ovom načinu rada.

Sada vam Godeal24 nudi Microsoft Windows 11 po nižoj cijeni, i to za samo 15,14€! Kupite više uštedite više, već od 8,18 € po računalu! Uz niske cijene tijekom cijele godine. U nastavku ćete pronaći ponude za neke od Microsoftovih vrućih proizvoda. Na rasprodaji za Dan žena Microsoft Office 2021 možete dobiti za samo 30,22 € umjesto službene cijene od 439,99 USD. Windows OS već od 7,24 €, a tu je još softvera s popustima do 62%.

Posebna ponuda. Ograničeno vrijeme trajanja

Do 62% popusta za Windows OS i MS Office. Kupon kod: SGO62

Još paketa >>

Do 50% popusta za Windows! Kupon kod: SGO50

Još iz ponude >>

Ostale verzije s popustom do 62%. Kupon kod: “SGO62”

Alati za vaše računalo: