Novi Note 7 se navodno zapalio i uzrokovao otkazivanje leta

note-7-novi

Hoće li se trakavica o Samsungu Galaxy Note 7 ikad privesti kraju? Ako se pokažu istinitima najnovije informacije koje dolaze iz SAD, taj kraj nije tako blizu. Kako javlja The Verge, let zrakoplovne kompanije Southwest na liniji iz Louisviella za Baltimore, otkazan je zbog dima koji je dopirao iz putničke kabine.

Utvrđeno je da dim dopire is Samsunga Galaxy Note 7, a osoblje i putnici su morali napustiti avion. Da bi stvar bila gora, navodno se radi o novom Noteu 7, dakle zamijenjenom, čija bi baterija trebala biti ispravna.

Novinari The Verga su bili u kontaktu s vlasnikom spornog uređaja, koji ga je preuzeo 21. rujna u poslovnici AT&T operatera. Fotografija ispod navodno prikazuje kutiju uredno označenu kvadratom koji simbolizira sigurnost. Sporni Galaxy Note 7 se potom našao u rukama lokalnih vatrogasaca, dok je nesretni vlasnik navodno odmah kupio iPhone 7.

Koliko je u ovome istine, vjerojatno će pokazati dodatna istraga. Isto tako, ne treba zanemariti ni niz lažnih izvještaja o dimu i zapaljenju Notea 7 koji su zadnjih tjedana kružili internetom, pa je zato i ovaj slučaj potrebno uzeti s rezervom.

img_0001blur-marked