Novo One UI sučelje dolazi na Samsung Watch, Gear S3 i Gear Sport satove

Samsung je s predstavljanjem Watch Active sata početkom 2019. godine na tržište donio novo One korisničko sučelje, koje izgledom podsjeća na sučelje Galaxy smartfona. Sat je također donio i nove fitness opcije kao i druga poboljšanja softvera za pametne satove.

Međutim, posljednjom OTA nadogradnjom iste opcije su sada dostupne i za Samsungove Watch, Gear S3 i Gear Sport satove. Nadogradnja je velika kojih 105 MB, a verzije softvera za Galaxy Watch, Gear S3, i Gear Sport su R800XXU1CSE1, R760XXU2ESE3 i R600XXU1CSE2.

Osim novog izgleda sučelja s novom nadogradnjom došla su i nova lica satova, nove animacije kao i „at a glance“ način brzog pregledavanja obavijesti. Izbornik postavki je redizajniran za lakše snalaženje u njemu, a moguće je uključiti ili isključiti opciju praćenja sna. Nova nadogradnja bi trebala optimizirati korištenje baterije, pa bi Samsung pametni satovi mogli dobiti još koji sat autonomije.

Ukoliko ste ponosni vlasnik Samsung Watch, Gear S3 ili Gear Sport satova, provjerite je li nadogradnja dostupna pa nam javite kako sat radi.

Izvor

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT