OnePlus 10 Pro: Snapdragon 8 Gen1, Hasselblad kamera, 80W brzo punjenje…

OnePlus je danas službeno predstavio najnoviji top model – OnePlus 10 Pro. Ovaj događaj se razlikuje od prethodnih po tome što je održan dosta ranije nego što se očekivalo, te tako što je uređaj predstavljen, barem za sada, samo za kinesko tržište.

Naime, očekujemo da će uskoro biti objavljeno kad će uslijediti verzija za globalno, budući da je fokus ovog proizvođača do sada bio uglavnom na tržištima izvan Kine, poglavito europskom i američkom.

Bilo kako bilo, idemo baciti oko na detalje. OnePlus 10 Pro tako dolazi sa 6,7-inčnim AMOLED zaslonom i varijabilnom stopom osvježavanja od 1 Hz do 120 Hz.

Procesor koji ga pogoni je Qualcomm Snapdragon 8 Gen1 u kombinaciji s 12 GB RAM-a, a interna memorija najjačeg modela ima kapacitet od 256 GB.

Baterija sada donosi 5000 mAh, dakle za 500 mAh više nego prethodnik OnePlus 9 Pro, a ono što još bolje zvuči je najnovija tehnologija brzog punjenja snage 80W. Tako će baterija ovog uređaja biti puna za samo 32 minute. Podržano je i 50W bežično punjenje, kao i reverzibilno.

Kameru ponovno potpisuje švedski Hasselblad. Primarna donosi senzor od 48 MP, a društvo joj čine još dvije: 50 MP ultraširokokutna i 8 MP telefoto.

Uskoro opširnije…

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT