OnePlus 6 pozira u zaštitnoj maskici; stiže 5. svibnja

Za OnePlus 6 već odavno znamo kako će izgledati. Zahvaljujući curenju informacija i slika, vidjeli smo da se neće razlikovati od velikog broja ovogodišnjih Androida sa zubom na vrhu zaslona. Danas nam tako stižu i renderi proizvođača zaštitnih maskica, na kojima OnePlus 6 pozira u punom sjaju.

No ipak, na ovim slikama ne vidimo bradu na dnu zaslona, o kojoj je govorio i sam izvršni direktor OnePlusa. Vjerojatno se radi o pokušaju šminkanja za potrebe marketinga.

Što se specifikacija tiče, poznato je da će OnePlus 6 biti pokretan Snapdragonom 845 u kombinaciji s 8 GB RAM-a i 64, 128 ili 256 GB interne memorije. Dvostruka kamera na poleđini bi trebala sadržavati 16+20 MP senzor, a selfie kamera 20 MP.

Zanimljivo je da bi OnePlusov smartfon ove godine trebao stići nešto ranije nego što je to bila praksa do sada. Glasine sugeriraju da će se to dogoditi već 5. svibnja, dakle za manje od mjesec dana. Ono što nas nikako ne veseli su najave o cijenama, koje bi ove godine ponovo mogle narasti.

 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]