OnePlus 7T Pro službeno: novi procesor, brže brzo punjenje i macro način snimanja

Nakon što je i obična verzija OnePlusa 7 dobila svoju T verziju, na red je stigao i Pro model. Naime, OnePlus je danas službeno predstavio OnePlus 7T Pro, koji donosi minimalna poboljšanja u odnosu na OnePlus 7 Pro, lansiran u svibnju.

Dizajn i kućište uređaja ostali su isti, a najvažnija razlika u odnosu na prethodnika odnosi se na pogonski stroj. Umjesto Snapdragona 855, u novom modelu kuca njegova poboljšana verzija – Snapdragon 855+. Ovaj procesor bi trebao osigurati do 15% bolje grafičke performanse koje bi trebali osjetiti oni koji inače vide i razliku između 60 Hz i 90 Hz stope osvježavanja.

Konfiguracija memorije ostaje ista, dakle kombinacija 8GB RAM-a i 256 GB spremišnog prostora, no u ponudi će biti i McLaren verzija s 12 GB RAM-a.

Druga razlika u odnosu na originalni model je novo „30T“ brzo punjenje koje će, prema navodima kompanije, biti 23% brže od 30W punjenja u OnePlusu 7 Pro.

Treća stavka je sitno poboljšanje u trostrukoj kameri koja je sada dobila macro način s fotografiranja, dok je ostatak konfiguracije ostao isti.

Naravno, novi model dolazi i s novim OxygenOS-om 10 temeljenim na Androidu 10, dok vlasnici postojećih modela još uvijek čekaju nadogradnju.

Cijena OnePlusa 7T Pro u EU će iznositi 760 eura, dok će McLaren verzija biti nešto skuplja, točnije 830 eura. Prodaja započinje sljedećeg četvrtka.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT