OnePlus 9 Pro – Prvi renderi na temelju dostupnih informacija

Nakon što je OnePlus nedavno lansirao gomilu uređaja iz nižih cjenovnih razreda, ne znači da se ne priprema za novu generaciju svog flagshipa. Naravno, radi se o modelu OnePlus 9 Pro, koji bi službeno trebao biti predstavljen na proljeće.

Na temelju informacija koje su dosad procurile, izrađeni su CAD renderi, tako da već sada možemo otprilike vidjeti kako će uređaj izgledati. Ukoliko su glasine točne, OnePlus 9 bi mogao ponovo donijeti zakrivljeni zaslon s punch-hole rupicom u gorenjem lijevom kutu.

Straga bi modul kamere trebao donijeti dizajn sličan onom na modelu OnePlus 8, ali konkretnih informacija o tehnologiji ugrađenoj u njega za sada nema. Zaslon sam po sebi bi trebao imati dijagonalu od 6,7 inča i koristiti 144 Hz stopu osvježavanja, dok bi ispod haube trebao kucati još uvijek nepredstavljeni Snapdragon 875.

Bilo kako bilo, do ožujka je još dug period i moguće je da ovi renderi predstavljaju samo prototip, a to znači da finalni proizvod izgledom može manje ili više odstupati.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT