OnePlus spaja dio istraživanja i razvoja s OPPO-om

Brendovi BBK Grupacije Oppo i OnePlus, kojima se unutar gruplje upravalja kao neovisnim tvrtkama, navodno su spojili dio napora istraživanja i razvoja kako bi “maksimizirali raspoložive resurse”. OnePlus, koji je znatno manji od Oppoa, do sada je poslovao zaista naizgled samostalno sa vlasitim odjelom istraživanja i razvoja i strategijom proboja na tržište, no kako smo vidjeli posljednjih godina, a pogotovo prošle, OnePlus se sve više oppoizira.

OnePlus je za Android Authority izjavio da je točna tvrdnja da su OnePlus i Oppo u procesu spajanja dijela R&D-a, a sve u svrhu boljeg pozicioniranja OnePlusa i rasta u budućnosti, te da će OnePlus ostati nezavisan te nastaviti raditi na dobrobit sadašnjih i budućih korisnika.

Vijest koja je uzrokovala službenu potvrdu OnePlusa objavljena je na kineskom DoNews, a navodi da od prošlog mjeseca Oppo i OnePlus imaju zajednički R&D i da sva zapošljavanja za rad na istraživanju i razvoju OnePlus smartfona provodi Oppo. Odnosn je navodno sličan onome kakvog imaju Xiaomi i Redmi.

Osim Oppo i OnePlus brenda, pod BBK-om djeluje i Vivo i Realme, a svi zajedno imaju tržišni udio koji BBK stavlja na mjesto drugog proizvođača smartfona na svijetu.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT