Satovi

OnePlus Watch donosi dvotjednu autonomiju i superbrzo punjenje, a koštat će 159 eura



Nakon OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro nove linije smartfona, OnePlus je danas predstavio i prvi pametni sat. OnePlus Watch tako donosi uobičajene mogućnosti kao što su mjerenje otkucaja srca i SpO2, te i 110 različitih načina treniranja. Sat dolazi s 1,39-inčnim zaslonom i u veličini od 46 mm. Kućište je izrađeno od nehrđajućeg čelika, a u ponudi će biti "Ponoćno crna" i "Srebrna mjesečina" bojama kućišta.

Glavni adut ovom satu je svakako baterija koja može izdržati do dva tjedna. Štoviše, isto kao i nova linija smartfona, OnePlus Watch koristi Warp Charge brzo punjenje koje će za svega 5 minuta na punjaču osigurati cijeli dan autonomije. 5W punjač koji dolazi u prodajnom pakiranju za minuta osigurava autonomiju koja traje cijeli tjedan. Barem tako kažu specifikacije, a kako će se ponašati u praksi, vidjet ćemo kad nam stigne na test.

OnePlus Watch se na uređaj spaja uobičajenim putem, odnosno preko Bluetooth veze, a na njemu je moguće preuzeti telefonski poziv ili ga koristit kao daljinski upravljač za određene funkcije na OnePlus TV-u. Kućište dolazi s IP68 certifikatom otpornosti na vodu i prašinu.

Što se softvera tiče, kompatibilan je sa svim novijim Android i iOS uređajima.

Prodaja započinje 14. travnja po cijeni od 159 eura.