Android Satovi

OnePlus Watch - procurile specifikacije23. ožujka, za kada je najavljeno predstavljanje novih modela OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro, svjetlo dana bi trebao ugledati i OnePlusWatch, barem ako je suditi po glasinama i curenju informacija.Tako danas dolazimo do novih spoznaja o samom uređaju, koji bi trebao biti dostupan u crnoj i bijelo-srebrnoj boji. Promjer sata bi trebao iznosit 46 mm, no za sada nije poznato hoće li u ponudi biti i manji model.

OnePlus Watch bi trebao sadržavati sve funkcije koje moderan pametni sad danas ima, a to je širok raspon praćenja sportskih aktivnosti, mjerenje otkucaja srca, razine SpO2 (postotak kisika u krvi), a kućište bi trebalo biti otporno na vodu s IP68 certifikatom.

Glasine sugeriraju da će sat imati 4 GB interne memorije te da će se moći koristiti i kao daljinski upravljač za OnePlus TV. Ono što nije poznato je na kojem će operativnom sustavu biti temeljen - hoće li to biti Googleov Wear OS ili OnePlusv vlastiti.

Izvor koji prenosi ove informacije sugerira da će sat podržavati sve obavijesti s vašeg smartfona, te da će postojati i LTE verzija, dok bi i obična (preko Bluetootha) trebala imati mogućnost telefonskog razgovora.
Advertisement