Google Pixel 4: novi renderi pokazuju sličnosti s budućim iPhoneom

Sve do nedavno pojavljivali su se razni renderi Googleovog Pixela 4, no ispostavilo se da su svi odreda bili samo plod mašte ne baš maštovitih autora. Zato nam sada stižu novi, koji ipak sa sobom nose malo veći kredibilitet, budući da su temeljeni na informacijama koji dolaze od dobavljača komponenti, prenosi 9to5Google.

Tako bi ovogodišnji Pixel trebao donijeti staklenu poleđinu, koju će „krasiti“ nemušti bubreg modula kamere, kojeg smo već vidjeli na renderima budućeg iPhonea. Jasno je da i Google sada želi lansirati model s većim brojem kamera, no mora li još jednom kopirati Apple, i to u najgorem mogućem detalju?

Naravno da može, jer ako je Pixel 3 XL donio najružniji zub ikad, ne bi uopće bilo čudno da sada donese i ružniji bubreg od onog na iPhoneu? Štoviše, ako je vjerovati tvorcu ovih rendera, zub ni s ovog modela neće potpuno nestati, već bi mogao doći u donekle smanjenom izdanju.

Googleu dizajn očito nije na prvom mjestu, tako da možemo očekivati nova poboljšanja na drugim područjima, npr. na kameri. Ako je na Pixelu 3 samo s jednom uspio postizati jednaku ili čak veću kvalitetu fotografija od mnogih s dvije ili tri, možemo samo zamisliti što će učiniti sada.

Bilo kako bilo, do predstavljanja novog Pixela ostalo je još dosta vremena, i posve je izvjesno da ćemo u međuvremenu doznati više detalja. Ovi render u konačnici niti ne moraju biti precizni, ali barem daju naslutiti u kojem smjeru se kreće Googleov dizajn.

9to5Google

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT