Android

Pixel 6 Pro - Procurili novi renderi i još detaljaGoogleovi Pixeli su svake godine najgore čuvana tajna pa tako ni ovoga puta nisu izuzetak. Nedavno smo mogli vidjeti prve rendere kako će novi Pixeli izgledati, a sada već dolaze novi, i to modela Pixel 6 Pro.Isto tako, za Googleove Pixele nikad nismo mogli reći da su posebno atraktivno dizajnirani, no ovoga se puta Google očito odlučio za drastičan zaokret na ovom polju. Je li ovo što vidimo lijepo ili ružno, neka svatko prosudi sam, no jedno je sigurno – novi Pixeli neće proći nezapaženi. Naravno, ovo vrijedi ukoliko ga ne stavite u neku bolju zaštitnu maskicu.Od ostalih detalja koji su procurili možemo izdvojiti 6,67-inčni AMOLED zaslon s ugrađenim čitačem otisaka prstiju, kao i tri kamere na poleđini od kojih će jedna imati periskopsko optičko povećanje.

Dimenzije uređaja bi trebale biti 163.9 x 75.8 x 8.9 milimetara, s tim da bi na području modula kamere debljina trebala narasti na 11,5 mm. Tu su još i vanjski stereo zvučnici te podrška za bežično punjenje.

Što se procesora tiče, nedavno se šuškalo da bi ova generacija Pixela trebala koristiti popuno nove, i to dizajnirane od strane samog Googlea.