Ostalo

Potražnja za Galaxyjem S6 veća od očekivane, Samsungu navodno ponestaje zaslona

s6bbanner

Najprije razjasnimo da se ne radi o potražnji kupaca, jer uređaj još uvijek nije u prodaji, već o potražnji distributera i operatera, a je li ovo iz naslova zapravo patka koja bi trebala podignuti hype, vidjet ćemo uskoro. Naime, prognoze analitičara i informacije koje dopiru od dobaljača komponenti govore da će S6 biti daleko popularniji od svog prethodnika, te da će samo u travnju Samsung isporučiti 13 milijuna primjeraka, od čega se oko četiri milijuna odnosi na Edge verzije.

Neki u svojim procjenama idu toliko daleko da predviđaju bolju prodaju ovog potonjeg, zbog čega bi Samsung mogao doći u situaciju da mu ponestane zakrivljenih zaslona. Koliko je u ovome istine, sada je teško nagađati, no s obzirom da se radi o potpuno novom konceptu i izlaska iz tradicionalnog plastičnog kućišta, nije neneralno očekivati prodaju bolju od prošlogodišnje.

Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge su u svakom slučaju vrlo zanimljivi uređaji, čije detaljne recenzije na našim stranicama možete očekivati za koji dan.

S6 i S6 Edge