Poznate gotovo sve specifikacije Samsunga Galaxy Active 2

Huawei je svojim Watch GT satom napravio svojevrsnu revoluciju u domeni nosivih gadgeta čime je probudio konkurenciju. Samsung se uz Apple, Xiaomi, Garmin i Withings isto odlučio ubaciti u brzinu i predstaviti nove verzije svojih popularnih modela satova, i tako će Galaxy Active sat, inače predstavljen krajem 2018. godine dobiti nasljednika.

Samsung Galaxy Active 2 bi trebao biti službeno predsstavljen 7. kolovoza, a do sada su u javnost objavljene gotovo sve specifikacije tog gadgeta.

Active 2 bi trebao imati rub zaslona osjetljiv na dodir čime bi se značajno olakšalo upravljanje korisničkim sučeljem. S mobilnim uređajem bi se prema objavljenim specifikacijama trebao povezivati Bluetooth 5.0 vezom, no pored toga, Samsung će na tržište plasirati Wi-Fi i LTE verzije sata.

Samsung se ovdje odlučio koristiti solidni Exynos 9110 čipset, a 768 MB radne memorije bi trebalo biti dovoljno za fluidnost softvera. Watch 2 će imati 4GB interne memorije, što će biti dovoljno za postavljanje omiljene glazbe na sat ili preuzimanje Play liste s glazbenih aplikacija.

Active 2 sat će doći u dvije veličine kućišta. Manje, 40-milimetarsko će imati Super AMOLED zaslon promjera 1,2 inča, dok će veća 44 milimetarska verzija sata raspolagati s 1.4 inča, također Super AMOLED. Oba zaslona će imati rezoluciju od 360×360 piksela, a biti zaštićena Gorilla staklom.

Baterija manjeg modela je kapaciteta od 247 mAh, dok će veći model imati osjetno jaču bateriju kapaciteta 340 mAh. Dobra vijest je i da bi Active 2 trebao biti otporan na vodu/more do dubine od 50 m, što je danas postao svojevrsni standard. Samsung je po uzoru na Withings, Xiaomi i Apple odlučio napraviti ECG verziju sata, no opcija će uslijed potrebe za dodatnim razvojem softvera biti omogućena tek 2020. godine.

Ovo su ukratko sve poznate specifikacije Active 2 sata:

  • Dimenzije: 40 i 44 mm
  • Zaslon: Super AMOLED, 1,2 i 1,4 inča
  • Procesor: Exynos 9110
  • Memorija: 768MB / 4GB
  • Baterija: 247/340 mAh
  • Povezivost: Wi-Fi, LTE, BT 5.0
  • Vodootpornost: 5ATM

 

SamMobile je objavio dobar video u kojem su dobro pojasnili što bi sat sve trebao imati pa bacite oko.

Izvor 1 / 2 / 3

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT