Poznate gotovo sve specifikacije Samsunga Galaxy Active 2

Huawei je svojim Watch GT satom napravio svojevrsnu revoluciju u domeni nosivih gadgeta čime je probudio konkurenciju. Samsung se uz Apple, Xiaomi, Garmin i Withings isto odlučio ubaciti u brzinu i predstaviti nove verzije svojih popularnih modela satova, i tako će Galaxy Active sat, inače predstavljen krajem 2018. godine dobiti nasljednika.

Samsung Galaxy Active 2 bi trebao biti službeno predsstavljen 7. kolovoza, a do sada su u javnost objavljene gotovo sve specifikacije tog gadgeta.

Active 2 bi trebao imati rub zaslona osjetljiv na dodir čime bi se značajno olakšalo upravljanje korisničkim sučeljem. S mobilnim uređajem bi se prema objavljenim specifikacijama trebao povezivati Bluetooth 5.0 vezom, no pored toga, Samsung će na tržište plasirati Wi-Fi i LTE verzije sata.

Samsung se ovdje odlučio koristiti solidni Exynos 9110 čipset, a 768 MB radne memorije bi trebalo biti dovoljno za fluidnost softvera. Watch 2 će imati 4GB interne memorije, što će biti dovoljno za postavljanje omiljene glazbe na sat ili preuzimanje Play liste s glazbenih aplikacija.

Active 2 sat će doći u dvije veličine kućišta. Manje, 40-milimetarsko će imati Super AMOLED zaslon promjera 1,2 inča, dok će veća 44 milimetarska verzija sata raspolagati s 1.4 inča, također Super AMOLED. Oba zaslona će imati rezoluciju od 360×360 piksela, a biti zaštićena Gorilla staklom.

Baterija manjeg modela je kapaciteta od 247 mAh, dok će veći model imati osjetno jaču bateriju kapaciteta 340 mAh. Dobra vijest je i da bi Active 2 trebao biti otporan na vodu/more do dubine od 50 m, što je danas postao svojevrsni standard. Samsung je po uzoru na Withings, Xiaomi i Apple odlučio napraviti ECG verziju sata, no opcija će uslijed potrebe za dodatnim razvojem softvera biti omogućena tek 2020. godine.

Ovo su ukratko sve poznate specifikacije Active 2 sata:

  • Dimenzije: 40 i 44 mm
  • Zaslon: Super AMOLED, 1,2 i 1,4 inča
  • Procesor: Exynos 9110
  • Memorija: 768MB / 4GB
  • Baterija: 247/340 mAh
  • Povezivost: Wi-Fi, LTE, BT 5.0
  • Vodootpornost: 5ATM

 

SamMobile je objavio dobar video u kojem su dobro pojasnili što bi sat sve trebao imati pa bacite oko.

Izvor 1 / 2 / 3

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]