Rezultati prvog kruga nagradnog natječaja u izboru najbolje fotografijeDragi čitatelji i Facebook fanovi, završio je prvi krug nagradnog natječaja u kojem ste trebali snimiti fotografiju i okačiti ju na našu Facebook stranicu.

U ova dva tjedna poslali ste nam preko 700 fotografija koje smo pregledali i na kraju izabrali tri pobjedničke. Kao što znate, kriteriji za odabir nisu bili strogo određeni, već smo odabrali one koje su nam se najviše svidjele, bilo zbog fotografskog umijeća, motiva ili ukupnog dojma.Tako je ocjenjivački sud odredio da prva nagrada, tj. Zhiyun Photo Smooth 4 stabilizator za smartfon pripadne fotografiji s prekrasnim motivom trudnice fokusirane kroz prsten, s oblačnim nebom pred nevrijeme u pozadini.Drugu nagradu, Hama Slimline Basic digitalni okvir za slike osvojila je fotografija s izvrsno ovjekovječenim trenutkom skoka psa u vodu, s uhvaćenim detaljima kružnih valova različitih veličina.Treću nagradu, Huawei 360 panoramsku kameru osvojila je fotografija odsjaja sunca na morskoj površini i daskom za jedrenje u pozadini.

Svi dobitnici će biti kontaktirati putem Facebook profila preko kojeg su postali fotografije, a u svrhu dogovora oko dodjele nagrade.

Ako ovog puta niste osvojili nagradu, ne očajavajte, jer sutra kreće drugi krug ovog nagradnog natječaja, u kojem još jednom dijelimo sve tri spravice.