Rođena je dizajnerska zvijezda – Huawei nova 9

Dizajn pametnih telefona jednako je važan kao i njegove specifikacije, a izgled je jedan od glavnih faktora koji pomaže u donošenju odluke o kupovini uređaja. U svijetu industrijskog dizajna pametnih telefona, Huawei je tijekom godina ostavio snažan dojam na korisnike. Rezultat Huaweijeve predanosti dizajnu je novi pametni telefon, Huawei nova 9, koji dolazi u prekrasnoj plavoj boji nazvanoj Starry Blue.

Na prvi pogled je jasno kako se Huawei posvetio izgledu i estetici uređaja Huawei nova 9, najnovijem dodatku Huawei nova serije pametnih telefona. Očito je da dizajn Huawei nova 9 pametnog telefona nije stvoren u kratkom periodu, već da se radi o dugačkom i zahtjevnom procesu, kako bi korisnici dobili moderan pametni telefon sa stilom.

Ultra tanak dizajn opipljivih vrijednosti

Pametni telefon mora biti estetski privlačan, ali i jednako praktičan, kako bi mogao stati u svačiji džep. Huawei nova 9 je pametni telefon ultra tankog, laganog i elegantnog dizajna. Obje strane telefona blago su zakrivljene, što ga čini tanjim i ugodnijim za držanje. Unatoč snažnoj kameri i tehnologiji SuperCharge 66W brzog punjenja, Huawei nova 9 težak je samo 175 grama i svakom korisniku pruža besprijekorno iskustvo korištenja.

Sjaj zvjezdano plave boje

Prekrasna Starry Blue boja koja krasi novi pametni telefon Huawei novu 9 mješavina je plavih i ljubičastih nijansi koje se lijepo stapaju sa svjetlucavim česticama te stvaraju poželjan i unikatan spektar boja. Huawei nova 9, u Starry Blue nijansi, svakome će upasti u oko.

Prekrasno kućište Huawei nova 9 Starry Blue pametnog telefona, ima sposobnost presijavanja boja pod različitim uvjetima osvjetljenja. Kada se nalazi pod velikom količinom svjetla, stražnja strana Huawei nove 9 svojim će bojama šarmirati svakog promatrača te staviti korisnika u centar pažnje.

Osim Starry Blue, Huawei nova 9 također dolazi u crnoj boji. Zahvaljujući klasičnom, elegantnom, odvažnom i dinamičnom dizajnu Huawei nova 9 pametnog telefona, svaki korisnik će odabrati boju pametnog telefona koja odgovara njegovom karakteru.

Osim dizajna i tehničkih specifikacija, jedna od najvažnijih značajki pametnog telefona je dobra i kvalitetna kamera, kako bi korisnik njom mogao zabilježiti svaki poseban trenutak. Huawei nova 9 opremljena je Ultra Vision AI Quad sustavom kamere, prepoznatljivog Star Orbit Ring dizajna inspiriranog svemirom.

Zakrivljeni zaslon stope osvježavanja od 120Hz, može proizvesti čak 1,07 milijardi boja i podržava Full-Path P3 upravljanje bojama, koje kontrolira zastupljenost boja za stvaranje glatkih fotografija ispunjenih detaljima. Full-Path P3 upravljanje bojama također će korisnicima omogućiti unaprjeđeno vizualno iskustvo prilikom igranja mobilnih igara.

Huawei nova 9 pametni telefon dostupan je u prodaji od 2. studenog kod Huawei prodajnih partnera. Preporučena prodajna cijena nova 9 pametnog telefona je 3.899,00 HRK, a dolazi u crnoj i plavoj boji.

Next Image Awards 2021.

Ako se želite okušati u mobilnoj fotografiji, Huawei je organizirao Next Image Awards 2021, najveće svjetsko natjecanje u mobilnoj fotografiji. Ove godine možete se prijaviti za globalno i lokalno izdanje natječaja, uz vrijedne nagrade. Glavna nagrada je novi pametni telefon Huawei nova 9, a rok za prijavu je 30. studeni 2021. godine.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT