Samsung Galaxy Note 20 – prvi renderi na temelju dostupnih informacija

Kako se približava ljeto, rastu i očekivanja od nove Samsungove Galaxy Note serije. Tako već danas, a navodno na temelju dostupnih informacija, možemo vidjeti CAD rendere novog Samsunga Galaxy Note 20.

Prema ovim informacijama, Note 20 bi trebao doći s ravnim, a ne zakrivljenim zaslonom kao prethodnih nekoliko generacija, no treba napomenuti da se ovdje radi o manjem modelu, jer će Samsung pored njega sasvim sigurno predstaviti i veći Galaxy Note 20+. Sa stražnje strane vidimo modul kamere sličan onome na modelu Galaxy S20 Ultra, a utor za S-Pen olovku premješten je s desne na lijevu stranu.

Što se pogonske grupe riče, za očekivati je da globalna verzija bude pokretana Exynosom 990, a američka Snapdragonom 865, dok bi baterija trebala sadržavati kapacitet od 4000, odnosno 4500 mAh za veći model.

Službeno predstavljanje očekujemo u kolovozu kao i svake godine, no zbog pandemije Koronavirusa, za očekivati je da se tradicionalni Unpacked event održi samo u online obliku.

 
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT