Samsung Galaxy S10 će navodno doći s ukupno pet kamera

Među morem glasina koje su se do sada pojavile o Samsungu Galaxy S10, stigla je jedna koja se tiče kamere. Prema nekim izvorima, ovaj bi uređaj trebao sadržavati ukupno pet kamera, no tako što će imati dvije sprijeda i tri straga. Čini se da trend, kojeg je modelom P20 Pro započeo Huawei, slijedi sve više proizvođača, jer smo vidjeli da postoji velika vjerojatnost da će se takva naći i na novom LG-u V40.

Naravno, treba vidjeti na koji će način Samsung iskoristiti potencijal triju kamera i hoće li fizički povećati senzor, a dvije kamere sprijeda svakako bi trebale osigurati još kvalitetnije selfije s boljim bokeh efektom.

Kako će ova priča na kraju završiti, ostaje za vidjeti, no ne zaboravimo da su nedavno procurile fotografije izvjesnog Nokia modela koje otkrivaju peterostruku kameru samo na poleđini. Zlobnici bi sada rekli da je nakon završetka utrke u megapikselima započela utrka u broju kamera, no činjenica je da kvaliteta fotografija na smartfonima svake godine bilježi rast, što je već uzrokovalo veliki pad prodaje klasičnih (kompaktnih) fotoaparata.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]