Android

Samsung Galaxy S6 Edge Plus u Hrvatskoj - Preporučena cijena 7200 kuna

Samsung Galaxy S6 Edge u Hrvatskoj

Samsung Hrvatska je danas u Zagrebu domaćim medijima predstavio najnoviji top model - Galaxy S6 Edge Plus. Kao što ste već upoznati, radi se o uređaju s 5,7-inčnim zakrivljenim zaslonom, pokretanom Exynos 7420 procesorom u kombinaciji s 4 GB RAM-a, što predstavlja osjetno povećanje u odnosu na manji S6 Edge. Više o ovom uređaju pročitajte ovdje, a uskoro možete očekivati i našu recenziju u kojoj će svaka stavka biti posebno obrađena.

Uređaj u prodaju kreće ovih dana, a preporučena cijena za hrvatsko tržište iznosi 7200,00 kuna, no u ponudi operatera uz pretplatu sasvim sigurno će biti manja, što će opet ovisiti o tarifnim modelima.

U prodaji će naći i novi brzi bežični punjač, a moći ćete ga nabaviti po cijeni od oko 500 kuna. Još jedan dio dodatne opreme predstavlja maska s fizičkom tipkovnicom, koja će se u prodaji pojaviti tijekom rujna. Cijena tipkovnice za sada nije poznata, no s obzirom da se u ostalim zemljama EU prodaje za oko 75 eura, nije problem izračunati koliko bi mogla koštati kod nas.

Samsung je na istoj presici najavio Samsung Pay uslugu koja je još u pregovorima, a na našem tržištu ju možemo očekivati sljedeće godine.

U nastavku pogledajte galeriju fotografija s predstavljanja. 

Video