Android

Samsung Galaxy Z Fold 5: prvi službeni renderi

Samsung Galaxy Z Fold 5 je iza ćoška, dakle samo što nije stigao. Jako smo nestrpljivi da ga ugledamo uživo i predemo kudelju dok čekamo. U međuvremenu se internet pobrinuo da procure prvi službeni renderi ovog uređaja, barem ako je vjerovati inače prilično pouzdanim izvorima, za čije se glasine u pravilu potvrdi da su autentične.

Tako danas donosimo prvih nekoliko rendera koji ovako naoko obećavaju, a nadamo se da će dojam ostati isti i kad uređaj dohvatimo u ruke. Ipak, od svih ovih slika nedostaje ona najvažnija, a to je kako uređaj izgleda u sklopljenom stanju, odnosno je koliko vidljiv (ili nevidljiv) „gap“, o kojem se toliko prašine dizalo.

Bilo kako bilo, novi Fold će svakako biti tanji i koristit će drukčije koncipirane šarke, što daje naslutiti da će u sklopljenom stanju ipak biti simetričan, o čemu svjedoče i nedavno otkrivene dimenzije, Naime, debljina uređaja više nije relativna, odnosno različita na različitim rubovima, već  jednaka, a i ukupni gabariti bi trebali biti nešto manji kod prethodnika.