Android

Samsung proširio mogućnosti aplikacije SmartThings Find s Galaxy SmartTag opcijomSamsung je nedavno predstavio novu mogućnost aplikacije SmartThings Find pod nazivom Galaxy SmartTag. Ova opcija pomaže korisnicima brže i lakše locirati kompatibilne Galaxy uređaje čak i kada su izvan mreže, kao i tijekom potrage osobnih stvari korisnika. Na osobne predmete moguće je pričvrstiti Galaxy SmartTag lokator koji Galaxy pametnim telefonima odašilja Bluetooth signal o lokaciji predmeta.Galaxy SmartTag moguće je jednostavno pokrenuti putem SmartThings Find aplikacije na pametnom telefonu u samo nekoliko dodira. Nakon što se uključi Galaxy SmartTag opcija, aplikacija će od korisnika zatražiti da doda novi uređaj ili predmet po izboru na popis praćenja. Kako bi se predmet ili pametni telefon sa Galaxy SmartTag lokatorom pronašao, jednostavno odaberite opciju "Obavijesti me kada je pronađen" na korisničkom sučelju SmartThings Find aplikacije. Kada se uređaj locira, SmartThings Find će korisniku poslati obavijest.Primjerice, ako je korisnik zagubio ključeve od automobila, pomoću aplikacije SmartThings Find na pametnom telefonu moguće je reproducirati zvuk na Galaxy SmartTag lokatoru kako bi ste otkrili gdje se nalazi. Izgubljeni pametni telefon lako će se pronaći opcijom za emitiranje zvuka, a Galaxy SmartTag može se staviti čak i kao ogrlica kućnom ljubimcu.

Ako se korisnikov Galaxy SmartTag lokator odvoji od pametnog telefona ili predmeta, aplikacija će automatski poslati Bluetooth Low Energy (BLE) signal kojeg obližnji Galaxy uređaji mogu detektirati.

Korisnici također mogu prilagoditi dodatne mogućnost SmartThings Find aplikacije na sučelju, npr. moguće je konfigurirati da se kućna rasvjeta i pametni televizor automatski uključe pri povratku kući. Isto tako, korisnici se ne moraju brinuti o punjenju Galaxy SmartTag lokatora jer baterija traje 300 dana, a dodatne oznake dolaze i sa zamjenjivom baterijom.

Galaxy SmartTag dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 259 HRK. Za više informacija o Samsung Galaxy SmartTag mogućnosti posjetite poveznicu.