Streaming

Što gledati na Netflixu ovog tjedna? Donosimo pet zanimljivih naslova

Lutate Netflixom bez cilja? Ne znate što biste gledali? U ovom tekstu vam donosimo pet preporuka za novitete koji na najpopularniju streaming platformu stižu ovog tjedna. Zavalite se, pripremite sarmu i uživajte.

Tires

Shane Gillis glumi u ovoj komediji od šest epizoda, koja prati čovjeka po imenu Steven Gerben dok radi na revitalizaciji propale očeve automehaničarske radionice. Lakše reći nego učiniti, jer ima posla s nekompetentnim zaposlenicima, a posebno s dosadnima poput rođaka Shanea (Gillis). Svaki dan je još jedan naporan pokušaj vraćanja trgovine u profitabilne vode. 

Pogledajte uskoro na Netflixu

Atlas

Jennifer Lopez glumi u novom SF trileru o vladinoj analitičarki koja je poslana u svemir u potragu za hvatanjem odmetnutog robota. Kad stvari ne krenu po planu, mora se prilagoditi i vjerovati ako želi spasiti čovječanstvo od onoga što je umjetna inteligencija postala. 

Pogledajte na Netflixu od 24. svibnja

'Butterfly in the Sky: The Story of Reading Rainbow'

Ovaj dokumentarac istražuje nasljeđe legendarne PBS-ove dječje emisije koja je mnogoj djeci otvorila umove za moć čitanja. Priča o emisiji ispričana je kroz intervjue s voditeljem LeVarom Burtonom, osobljem, filmašima i isječke iz nekih od najupečatljivijih epizoda serije. 

Pogledajte na Netflixu od 24. svibnja 

'Jurassic World: Chaos Theory'

Nova animirana serija izravan je nastavak "Jurassic World: Camp Cretaceous", čija će se radnja odvijati šest godina nakon događaja iz serije. Nublar Six pokušava pronaći put s otoka dok pokušavaju shvatiti kako se snaći u prostoru potpuno ispunjenom dinosaurima i onima koji bi ih htjeli eliminirati. Grupa, u bijegu, prisiljena je na avanturu koja je mnogo dublja nego što su mogli zamisliti.

Pogledajte na Netflixu od 24. svibnja 

'Mulligan: Part 2'

Apokalipsa je tu, no čini se da to ne smeta Mattyju Mulliganu (Nat Faxon) u drugoj sezoni ove uvrnute komedije. Zemlju su uništili vanzemaljci. Brodom za krstarenje punim novih likova i zamjenom za meso za koju nitko nije siguran o čemu se radi. Čovječanstvo je još uvijek u velikoj opasnosti, dok Mulligan i društvo daju sve od sebe kako bi smislili kako upravljati svijetom nakon propasti civilizacije.

Pogledajte na Netflixu od 24. svibnja