Top 5 stvari koje morate znati o Huawei AppGalleryju

Huawei je nedavno predstavio nove uređaje koji se odlikuju vrhunskim performansama i visokom kvalitetom izrade na koje su korisnici već navikli. Jedan od njih je i uređaj koji unosi pravu revoluciju u svijet pametnih telefona. Riječ je o Huaweiju Mate Xs, sklopivom pametnom telefonu koji otklapanjem postaje prostrani 8-inčni tablet uz koji će korisnici još lakše obavljati i najteže zadatke. Predstavljen je i vrhunski uređaj srednje klase – P40 lite koji nudi vrhunske performanse uz prihvatljivu cijenu, a tu je i tablet koji će podjednako voljeti profesionalci i svakodnevni korisnici – MatePad Pro.

Važno je naglasiti i da novi uređaji dolaze s Huaweijevom platformom za distribuciju aplikacija – AppGallery trgovinom, a u ovom tekstu donosimo 5 najvažnijih činjenica koje trebate znati o njoj.

  1. Huawei AppGallery je prva prava alternativa dosadašnjem standardu u zadnjih desetak godina, a otkako je predstavljena, trgovina pokazuje impresivan rast broja korisnika, s preko 28 milijuna aktivnih korisnika u Europi te više od 400 milijuna globalno.
  2. U AppGalleryju možete pronaći velik broj globalno najpopularnijih aplikacija koje svakodnevno koristite. Dostupne su aplikacije poput Vibera, Deezera, Booking.com-a i drugih. Valja naglasiti i da je trenutno najbrže rastuća društvena mreža na svijetu TikTok dostupna u AppGallery-ju, a tu su i popularni alati za produktivnost.
  3. Dostupne su i brojne lokalne aplikacije pa ne morate brinuti o tome hoćete li pronaći aplikaciju svojeg mobilnog operatera, kao ni banke, obzirom da je Huawei osigurao njihovu prisutnost u svojoj trgovini. Također, aplikacije najčitanijih medija u Hrvatskoj također su dostupne kroz AppGallery. Aplikacije su segmentirane na ukupno 18 kategorija, uključujući vijesti, društvene medije, zabavu i još mnogo toga, a sve ih se može pretraživati jednostavnim i nesmetanim pregledom. Treba napomenuti i da Huawei neprestano proširuje ponudu dostupih aplikacija.
  4. Huawei AppGallery je uveo i novo iskustvo korištenja aplikacija bez instalacije – Quick Apps, koje koriste petinu kodova u odnosu na Android aplikacije, čime zauzimaju manje memorijskog prostora. Korisnici mogu koristiti više od 2.000 ‘Quick Apps’, umjesto 20 izvornih aplikacija sa svega 1 GB prostora.
  5. Ako korisnici ne mogu pronaći neku aplikaciju, sve što trebaju učiniti je poslati željeno ime aplikacije na “Wishlist”. Nakon što ju postavi tamo, korisnik će dobiti notifikaciju jednom kad ona postane dostupna. Također, aplikacije je moguće potražiti i direktno na stranicama vlasnika aplikacije.

Huawei ulaže velike napore u svakodnevno dodavanje novih aplikacija u svoju trgovinu, a posebnu pažnju obraćaju na dodavanje lokalnih aplikacija. Ipak, ako svoju omiljenu aplikaciju ne pronađete u AppGallery-ju, možete je instalirati na neki od tri načina navedenih u videu.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2018. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 15 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT