Tradicija se nastavlja: Pixel 4 osvanuo na dva videa

Da postoji natjecanje u curenju informacija iz svijeta smartfona, Google bi definitivno bio neprikosnoveni prvak. Nakon što je prošle godine o Pixelu 3 procurilo sve što je procurjeti moglo, ove se godine tradicija nastavlja.

O Pixelu 4 smo ionako već doznali gotovo sve, a kao šlag na tortu danas stižu sva videa u kojem uređaj vidimo uzduž i poprijeko.

U prvom videu vlasnik jednog od još uvijek nepredstavljenog Pixela 4 na široko objašnjava o kakvom se uređaju radi, ali na vijetnamskom jeziku.

U drugom videu dvojica Tajlanđana također nonšalantno raspravljaju o novom Googleovom flagshipu i imaju čak tri komada, i to u različitim bojama. Naravno, u ovom slučaju morate poznavati tajlandski jezik, inače od potpunog doživljaja neće biti ništa.

U svakom slučaju, specifikacije i više-manje sve karakteristike su poznate, tako da nekog većeg iznenađenja na predstavljanju u ne bi trebalo biti.

I ovdje možemo vidjeti da je Googleov „štednjak“ od kamere nešto bolje izveden nego Appleov na iPhoneu 11/Pro, a kakva će biti kvaliteta fotografija i videa na oba uređaja, tek ćemo vidjeti.

Od specifikacija možemo podsjetiti da će Pixel 4 i Pixel 4 XL biti pokretani Snapdragonom 855+ u kombinaciji sa 6 ili 8 GB RAM-a, a službeno predstavljanje očekujemo negdje u listopadu.

 
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT