Tradicija se nastavlja: Pixel 4 osvanuo na dva videa

Da postoji natjecanje u curenju informacija iz svijeta smartfona, Google bi definitivno bio neprikosnoveni prvak. Nakon što je prošle godine o Pixelu 3 procurilo sve što je procurjeti moglo, ove se godine tradicija nastavlja.

O Pixelu 4 smo ionako već doznali gotovo sve, a kao šlag na tortu danas stižu sva videa u kojem uređaj vidimo uzduž i poprijeko.

U prvom videu vlasnik jednog od još uvijek nepredstavljenog Pixela 4 na široko objašnjava o kakvom se uređaju radi, ali na vijetnamskom jeziku.

U drugom videu dvojica Tajlanđana također nonšalantno raspravljaju o novom Googleovom flagshipu i imaju čak tri komada, i to u različitim bojama. Naravno, u ovom slučaju morate poznavati tajlandski jezik, inače od potpunog doživljaja neće biti ništa.

U svakom slučaju, specifikacije i više-manje sve karakteristike su poznate, tako da nekog većeg iznenađenja na predstavljanju u ne bi trebalo biti.

I ovdje možemo vidjeti da je Googleov „štednjak“ od kamere nešto bolje izveden nego Appleov na iPhoneu 11/Pro, a kakva će biti kvaliteta fotografija i videa na oba uređaja, tek ćemo vidjeti.

Od specifikacija možemo podsjetiti da će Pixel 4 i Pixel 4 XL biti pokretani Snapdragonom 855+ u kombinaciji sa 6 ili 8 GB RAM-a, a službeno predstavljanje očekujemo negdje u listopadu.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]