Aplikacije

Twitter Blue dostupan i u Hrvatskoj. Za 8 eura mjesečno možete uređivati tvitove, pisati romane od 4000 znakova i još mnogo toga

Twitter Blue, značajka koja pokazuje i dokazuje vašu verifikaciju na Twitteru, od danas je dostupna u 50 zemalja svijeta, uključujući Hrvatsku. Osim što verificira vaš identitet, Twitter Blue vam omogućuje uređivanje tvitova, gladanje manje reklama, mogućnost unošenja do 4000 znakova, umjesto standardnih 280, kao i mnoge druge značajke, od kojih izdvajamo personalizaciju izbornika.

Ukoliko se odlučite na Twitter Blue, mjesečna pretplata će vas stajati 8 eura, a u slučaju da odjednom platite godišnju, mjesečni trošak će vam se smanjiti na 7 eura. Ovo vrijedi isključivo ako za Twitter Blue aplicirate putem web preglednika, a ako to učinite putem iOS ili Android aplikacija, cijena će iznositi 11 eura mjesečno. Vlasnik Twittera Elon Musk ovu je razliku u cijeni opravdao Appleovom, odnosno Googleovom provizijom koju zaračunava na in-app kupnju putem svojih trgovina aplikacijama.

Twitter Blue pretplata