Društvene mreže

Twitter napokon omogućuje istovremenu objavu fotki, videa i gifovaU sjeni turbulentnih zbivanja oko preuzimanja Twittera od strane Elona Muska, timovi za razvoj rade na ubrzanom uvođenju noviteta u ovu društvenu mrežu. Nakon nedavnog lansiranja mogućnosti uređivanja tvitova (samo za pretplatnike Twitter Blue servisa), kompanija je danas objavila kako od sada omogućuje korištenje višestrukih multimedijalnih sadržaja unutar jedne objave.

Tako ćete od sada biti u mogućnosti u istom tvitu zajedno koristiti video, fotografije i gif datoteke. Ipak, ovo će u početku biti ograničeno isključivo za iOS i Android aplikacije, ali ne i za web verziju. Dakle oni koji se ovom društvenom mrežom služe uglavnom na računalu, za sada će biti uskraćeni za ovu mogućnost.

Što se Muskovog preuzimanja ove društvene mreže tiče, spomenimo kako se ovih dana dogodio još jedan preokret, budući da je Musk odjednom ponovno odlučio kupiti kompaniju, čime bi se trebala obustaviti najavljena sudska trakavica, prije nego što je uopće započela.