Android

Uznemirujuće: Samsung Galaxy S24 Ultra navodno neće imati 10x optički zoom

Kategorički odbijam vjerovati u ovu glasinu. Jednostavno nije moguće da nekom u Samsungu ovako nešto padne na pamet. Ipak, s obzirom da su već svi prenijeli, isto ćemo učiniti i mi, jer kud svi Turci, tu i mali Mujo. Iskreno, ovu glasinu mi ni u snu ne bi na pamet palo objaviti da ne dolazi od toliko pouzdanog i toliko puta dokazanog cinkera Ice Universe.

Naime, ovaj lik je objavio uznemirujuću vijest da će Samsung Galaxy S24 Ultra doći bez 10x optičkog povećanja, tj. da će umjesto njega koristiti 5x. Zašto bi Samsung, pobogu, nakon tri godine usavršavanja periskop leće i 10x optičkog zooma, po kojem je bio specifičan i na daleko poznat, odlučio jedan od najvećih prodajnih aduta tek tako odbaciti?

Povezano: Samsung Galaxy S23 Ultra - Recenzija

Ne znam, i iskreno želim vjerovati da i Ice Universe može pogriješiti, tako da ovo tipkam s popriličnom dozom nevjerice i gorčine. Što će na koncu biti, vidjet ćemo kad uređaj bude službeno predstavljen, a ako se glasina pokaže istinitom, očekujem nekakvu kompenzaciju, najmanje u vidu ugrađenog satelitskog telefona.