[Vikend anketa] Zub naš svagdašnji

Najprije ga je napravila tvrtka Andyja Rubina – Essential. Zub je njihovom uređaju koristio za smještaj prednje kamere, da bi nedugo nakon toga Apple lansirao iPhone X, koji ga je dobrano proširio. U njega je smjestio još pokoju tehnikaliju, nakon čega je počelo kopiranje.

Pojavili su se mnogi drugi proizvođači koji su najavili ili već predstavili nove uređaje sa zubom na vrhu zaslona, koji nalikuje upravo Appleovom, ali ne i Essentialovom. Štoviše, svakim danom nove glasine najavljuju nove uređaje sličnog dizajna, jer eto, što je novi mobitel bez zuba?

Glasine kažu da će Xiaomi možda napraviti uređaj s manjim zubom (kutnjakom), no vidjet ćemo hoće li ga drugi slijediti ili će kopirati Apple sve dok netko ne izmisli neku vrstu in-display kamere. Dok se to ne dogodi, u ovoj anketi vas pitamo što mislite o zubu na smartfonima. Biste li kupili takav uređaj, jeste li ravnodušni ili vam se možda sviđa.

Loading

Kakav je vaš stav o zubu na zaslonima smartfona?

Thank you for voting
You have already voted on this poll!
Please select an option!

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT