Ostalo

Vipnet: mjesec dana besplatne 4G brzine za prepaid korisnike

Vip centar HR

Vipme prepaid korisnici s mobilnim uređajima koji podržavaju LTE tehnologiju u narednih mjesec dana, odnosno do 15. travnja mogu aktivirati besplatno korištenje opcije 4G brzine surfanja. Dodatna 4G opcija aktivira se slanjem SMS poruke s ključnom riječi 4G na broj 13116. Do 15. travnja korisniku koji aktivira opciju, neće se naplatiti mjesečna naknada.

Nakon besplatnog razdoblja od mjesec dana, Vipme prepaid korisnici će moći kupiti mjesečnu opciju za 4G brzinu za 20 kuna mjesečno ili pak aktivirati dodatni podatkovni promet od 1 GB i 500 MB s uključenom 4G maksimalnom brzinom surfanja od 75Mbit/s u Zakon i miniZakon prepaid tarifama. 4G opcija je obnavljajuća te ukoliko je korisnik nakon aktivacije ne želi više koristiti, može je deaktivirati slanjem SMS poruke s ključnom riječi NE.

Za korištenje 4G mobilnog interneta korisnik mora biti u području pokrivenosti 4G signalom te imati mobilni uređaj koji podržava LTE. Korisnici koji nemaju potreban USIM tip SIM kartice, mogu besplatno zamijeniti SIM karticu u Vip centrima.