Aplikacije

WhatsApp „Imagine Me“ AI značajka će vam omogućiti kreiranje stickera samih sebe

Nakon niza zanimljivih i nadasve korisnih značajki koje je WhatsApp u posljednjih godinu, dvije uveo, čini se da je stigla sezona izmišljanja tople vode. Tako smo od nedavno bogatiji za manijakalno mijenjanje online statusa kojima unutar aplikacije bombardiramo ni krive ni dužne prijatelje, rodbinu, poznanike, poslovne partnere, kolege itd.

Kako ovaj trend inovativne zabave ne bi odumro, inženjeri u Meti su se potrudili da nam donesu još jednu velebnu umotvorinu, i to čini se, po uzoru na Apple.

Naime, procurjeli računalni kod najnovije Beta verzije WhatsApp aplikacije otkriva da će uskoro biti omogućeno kreiranje stickera stvorenih pomoću umjetne inteligencije. Dakle, ako se ne smatrate dovoljno lijepim (ili ružnim), ili možda želite kreirati nakakvog hibrida sebe i Darth Vadera, značajka „Imagine Me“ će vam pomoći da kreirate vlastiti sticker samog sebe tako što ćete s Metom podijeliti svoju fotografiju, na kojoj će potom umjetna inteligencija vježbati svoju kreativnost.

U ovom trenutku nije poznato kad će nova značajka biti dostupna svim korisnicima, ali osobno jedva čekam da se počnem rugati svima koji mi ih budu slali svoje kreacije potpomognute AI modelom.