Android

Xiaomi Mi 10 Pro Plus: maskica sugerira oveći šporet za kameru na poleđiniU zadnjih nekoliko godina navikli smo da proizvođači smartfona, u svrhu poboljšanja kamera žrtvuju dizajn, pa smo tako dobili razne zube, pilule, bubrege, šporete, veš mašine i razne druge kućanske aparate, a vidjeli smo da se prije nekoliko dana ponuda proširila i na semafore.

Naravno, nema toga što nećemo pretrpjeti kako bismo dobili što bolju fotografiju, no mnogi su se s pravom počeli pitati kada će cijela poleđina mobitela biti popunjena kamerama, nešto slično kao što je to sada sprijeda slučaj sa zaslonom.

Naravno, put do ovog cilja još je prilično dug, no kako je krenulo, čini se da idemo u dobrom smjeru. Naime, ovih je dana bespućima interneta procurila fotografija koja navodno prikazuje maskicu Xiaomija Mi 10 Pro Plus, koji, naravno, još uvijek nije službeno predstavljen.

Sudeći prema „rupi“ na poleđini, modul kamere će zauzimati više od četvrtine poleđine, što implicira da će Xiaomi na novi top model staviti najveći broj kamera do sada, ili će možda povećati njihove dimenzije.

Bilo kako bilo, svakako će biti zanimljivo vidjeti kako će ovaj uređaj u konačnici izgledati, ali isto tako se nadamo da će ovaj Smederevac svoje postojanje opravdati kvalitetom fotografije i videa.